Valvrave the Liberator / Kakumeiki Valvrave 2x11

The Operation to Retake Module 77

 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

L-elf tries to infiltrate the enemy position but is caught by A-drei. A-drei wants him to help take out Captain Cain. In the meantime, Haruto comes back, but his memories are fading away as he continues to fight in order to expose the lies of the world.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4,80 out of 5)
Încarc...

24m 2013 2.242 views

Background
Comments 5

 • drk - 26 august, 2021

  Sub player scrie că apare butonul play Intr-un cerc alb și trebuie să dau click direct pe el, dar nu apare butonul play apare ceva de forma unui bec, iar atunci când dau clic apare un fel de fereastră peste video, cumva transparentă, și nu se întâmplă nimic, tot nu pot da play

 • drk - 26 august, 2021

  Chiar vreau sa văd seria asta și nu îmi apare butonul ,,play”, ecranul de vizualizare este negru complet cu o dungă albă deasupra și nu pot da play videoului, știți vreo rezolvare?

  • filmeonline - 26 august, 2021

   vezi ca scrie sub player cu e cu playerul hqq

 • MihaiEXE - 28 iunie, 2021

  Ce se dă fătuca aia in spectacol, ce naiba se crede ea, m-a enervat =))) prea vrea sa iasă in evindeță parcă o văd cu mâinile pe piept pana la final :)))

 • MihaiEXE - 28 iunie, 2021

  Deci am așteptat să zică Haruto și el că l-a mușcat pe ăla și s-a dus la el in corp, da el căsca =))) ii era somn :)))) palpalau naiba 😀