Strawberry 100% / Ichigo 100% 1x5

Panic IN MY ROOM / Raging Waves of the Summer Camp

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Manaka invites Aya to his house in order to find an idea for their film. While they are there Tsukasa, Satsuki, Komiyama, Yui, Sotomura and Oukusa apears and everything goes wrong. For their summer camp the filming club goes to the beach. At night Manaka meets Satsuki in the hallway and they talk.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

24m 2005 1.269 views

Background
Comments 2

  • Dogy - 20 iulie, 2021

    mai da siteu asta numai o sursa bagati batuvar focu

    • filmeonline - 21 iulie, 2021

      @Dogy folosesc doar doua playere pentru ca platesc pentru ele sa nu imi stearga anumeurile dupa 30 de zile si sa nu imi stearga nici din cauza D>M>C>A cand am reclamatii.