Sailor Moon Crystal 3x1

Act 27. Infinity 1 - Premonition (Part 1)

 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

A few months after the defeat of Death Phantom and the Malefic Black Crystal, Usagi, Ami, Rei, Makoto, Minako and Chibiusa are all enjoying their normal lives. However, new enemies appear out of nowhere and are attacking humans in order to absorb the hoste or souls of their human victims in order to live and sustain themselves on Earth. Can the six Sailor Guardians stop this new, unidentified threat?
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 5,00 out of 5)
Încarc...

25m 2016 2.622 views

Background
Comments 4

 • laura - 07 iulie, 2021

  Nici eu nu pot sa vad

  • filmeonline - 07 iulie, 2021

   Urmeaza pasul care este scris sub player pentru a vedea, trebuie sa apesi pe cerculetul alb de play, sursele functioneaza foarte bine, pentru cei care au probleme din cauza la adblock si nu pot viziona, va recomand browserul BRAVE, acest browser blocheza orice fel de reclame.

 • Senpai - 06 iulie, 2021

  Doar pe mine nu ma lasa sa întru pe episod? Pentru ca imi tot da reclame, foarte multe reclame

  • filmeonline - 06 iulie, 2021

   Citeste ce scrie sub player la info acolo, este o masura de protectie pentru botii google a playerului.