Problem Children Are Coming from Another World Arent They? 1x8

It Seems That a Great Disaster Will Come with the Playing of a Flute?

 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
 • DoodSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://ak2.anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=13777&trtype=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

The main Gift Game to celebrate the Rise of the Fire Dragon will be Ayesha Ignis Fatuus of Will-O-Wisp and Kasukabe You of the No-Names. Before the end of the celebration the prophecy will come true.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (12 votes, average: 3,83 out of 5)
Încarc...

25m 2013 6.113 views

Background
Comments 6

 • Otakulol - 10 iulie, 2021

  Nu merge nici să mă uit nici să-l instalez și nu folosesc adblock primele ep mam putut uita dar cum a apărut sursa mp4 nu mai merge va rog sa rezolvați că anime-ul e super bun și nu îl mai găsesc rosub

  • filmeonline - 10 iulie, 2021

   A fost inlocuita sursa

  • filmeonline - 10 iulie, 2021

   O sa fie urcata o sursa nou pana in ora 4.

 • Grepo - 24 iunie, 2020

  nu merge nici sa descarc nici sa ma uit daca se poate rezolva

  • filmeonline - 24 iunie, 2020

   Playerul merge, de descarcat animeu-ul nu poti. Dezactiveaza adblock sau popup blocker daca ai ca sa poti viziona. Nu avem reclame pe site deci poti sa il dezactivezi pentru grija.

 • Grepo - 24 iunie, 2020

  un anime care chiar merita vazut. recomand