If Her Flag Breaks / Kanojo ga Flag wo Oraretara 1x5

Believe and Wait for Me. I'm not Going to be Late for My Date With Everyone.

 • HqqSubtitrat in Romana - Full HD

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

Souta promises to go on a date with Akane, and the rest of Quest Dorm finds out about it, and wants to go as well. Nanami stays back at home, but Souta has to go on a date with Megumu, Akane, Rin, and Kikuno.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 3,67 out of 5)
Încarc...

25m 2014 3.367 views

Background
Comments 4

 • Bogdan - 02 august, 2021

  dece imi da eroare?

  • filmeonline - 02 august, 2021

   Din cauza la extensiile pe care le ai instalate în browser, intra in conflict cu playerul, playerele funcționează, recomandarea mea este sa folosești brave ca browser pentru tot ce este conținut de streaming online.

 • laurentiu - 05 aprilie, 2021

  cand apare ep 14 si 15

  • filmeonline - 05 aprilie, 2021

   Aceasta serie este incheiata. Nu mai are alte episoade sau sezoane.