Aesthetica of a Rogue Hero / Hagure Yuusha no Estetica 1x8

BABEL's Ranking Matches Begin

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://ak2.anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=18000&trtype=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

As the school-wide ranking battles begin, all eyes are focused on Akatsuki and Miu. Even Kyoya and the student council are eager to show Akatsuki who's boss!
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,28 out of 5)
Încarc...

24m 2012 4.503 views

Background
Comments 2

  • MihaiEXE - 09 octombrie, 2021

    Faceti si voi mai multe surse pentru ca sursa asta e plina de pixeli. Si episoadele de sub de ce nu puneti 2 sageti cu inainte sa treci la urmatorul episod si inapoi sa treci la episodul trecut? Ca iti iei ma frate spoilere din poze sincer. Da ma rog cine stie.

  • luki - 01 mai, 2021

    gg