Aesthetica of a Rogue Hero / Hagure Yuusha no Estetica 1x10

Where I Belong

  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
  • HqqSubtitrat in Romana - Full HD
<iframe width="560" height="315" src="https://ak2.anime-kage.net/?trembed=1&#038;trid=18002&trtype=2" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

INFO (!) La player-ul netu probabil ati observat ca apare butonul de play (cel in cerc alb) intr-o pozitie diferita pe player, la intamplare. Au adaugat asta pentru a evita traficul de la boti, iar pentru a porni player-ul este necesar sa dati click direct pe el. Tineti cont si de faptul ca dupa ce dati click pe acesta, apare cel galben pe care va trebui sa dati iar click, altfel nu porneste videoclipul. E posibil de asemenea daca aveti adblock sa nu functioneze.

Pentru alte informatii despre site dati un click aici unde puteti citii informatii despre cum se utilizeaza si puteti intreba orice.

In the fantasy world of Arezard, the rogue hero Akatsuki - at the request of the defeated Demon King - agrees to protect his fallen enemy's daughter, Miu, and return with her to the world from which he came.
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (25 votes, average: 4,28 out of 5)
Încarc...

24m 2012 4.560 views

Background
Comments 2

  • MihaiEXE - 09 octombrie, 2021

    Faceti si voi mai multe surse pentru ca sursa asta e plina de pixeli. Si episoadele de sub de ce nu puneti 2 sageti cu inainte sa treci la urmatorul episod si inapoi sa treci la episodul trecut? Ca iti iei ma frate spoilere din poze sincer. Da ma rog cine stie.

  • luki - 01 mai, 2021

    gg